關於我們

我地係80,90後年輕人,一群對車有熱誠既年輕人,十八歲買車,由換呔, 換鈴,換避震,改包圍,好多日常既汽車消耗品都全部唔識,比無良商人呃過無數咁多次,時至今日揸咗十幾年車,中間更喺輪呔代理打工,深造輪呔及鈴既知識希望用呢一方面既經驗幫到鐘意車既你。我地會將每一個客人當成一個Project,用我地既知識同經驗幫你打造一部擁有特別鈴既車,成為全城焦點。想了解更多呔鈴資訊?搵我地啦!

品牌願景

好輪店集團於2014年成立,於2018年開設分店於九龍城 攪鈴店,再於同年下旬於堅尼地城開設第三間分店 Spark Industries 好輪店。

我地既目標係為香港既車主提供優質既呔鈴服務,利用新進既方式將傳統行業優化,為香港車主帶來全新的更換呔鈴體驗。

我地期望將新一代呔鈴服務帶比香港各車主,令你既愛驅一路都保持 好輪掂!

我們的服務

我地提供不同品牌既輪呔,電池及主力為車主尋找合適既鈴款。

人人都想換鈴,但究竟應該點樣換鈴?

我地會利用我地既專業知識,帶領客人搵到佢心儀既車鈴,由款式,數據到行車表現,我地都有呔鈴顧問為你進行分析,務求令車主搵到又靚又啱用既呔鈴。